Nyhedsbrev september 2005

Ja så er tiden igen kommet til et af de eftertragtet nyhedsbreve fra LH’s Venner. Sommerferien er nu slut og derfor er både LH og LH’s Venner igen kommet i gang.

I dette nummer vil det være muligt at læse lidt om LH’s bedrifter og kommende bedrifter. Derudover vil du også kunne læse om, hvad Vennerne går og foretager sig for tiden.

Vennerne fylder år

Året 2005 er også året hvor LH’s Venner har den udsøgte fornøjelse at fejre 15 års jubilæum. Og det kan vi jo kun takke alle jer derude for.

Uden alle jer var vi ikke blevet så gamle, og mange af jer hjælper heldigvis stadig til, når vi står og mangler en lille hånd rundt om i Danmark.

Det er vi selvfølgelig meget glade for, og derfor vil vi godt invitere til en lille reception, dagen efter dagen, nemlig fredag den 11. november på LH’s Venners sekretariat i Rådmandsgade 43, 3 fra klokken 16 – 19, hvor der vil være mulighed for at spise lidt samt at få lidt væske til ganen.

I LH’s Venner har vi jo tradition for ikke at gå tidligt i seng – så derfor fortsætter vi selvfølgelig efter receptionen med en mindre fest hvor det som altid vil være muligt at købe drikkevarer til de sædvanlige meget beskedne priser.

BINGO AFTEN!

I den forløbne uge, afholdte LH’s Venner vores første bingo aften. Bingo aften fandt sted på Københavns berømte IN sted, nemlig Toga Vinstue. Arrangementet fandt sted torsdag den 22. september, og væltede i sponsorpræmier, blandt andet kan nævnes kaffe, diverse vaskeprodukter, karburatorvæske, en fjernstyret bil og meget mere.

Som afslutningen på aften blev der spillet om, hvem der skal være formand for LH’s Venners Bingo Klub, Præsidentens søster – Lisbet – havde først pladen fuld og blev formand.

Aftens blev så stor succes, at der kommer en ny aften inden jul, følg med på hjemmesiden og kom og vær med når Vennerne spiller Bingo.

Hjemmesiden

Så er LH’s Venner blevet fornyet, nu er vi blevet klar med vores ny hjemmeside. Her vil det være muligt at se billeder fra forskellige arrangementer. Derudover vil det hele tiden være muligt at holde sig opdateret på arrangementer fra Vennernes side. Ja, alt dette finder du på www.lh-ven.dk

Bowling

Så er sommeren overstået og bowling sæsonen skal til at gå i gang. Vi starter – efter opfordring – med en træningseftermiddag, der ikke tæller på ranglisten.

Den kommer til at foregå tirsdag den 27. september fra klokken 19.00 – 21.00.

Den første rigtige træningsaften kommer til at foregå onsdag den 12. oktober klokken 19.00 – 21.00.

Tilmelding til begge dage er nødvendig, enten til bowling@lh-ven.dk eller til Per Loft på 20 32 94 49.

Prisen er kun 120 kroner for hele 2 timers bowling pr. aften.

Opfordring til alle!

Igen kan det kun opfordres til ALLE jer derude at, hvis I sidder inden med et arrangement som I mangler hjælp til, så ta. kontakt til Vennerne. Skriv en mail eller ring til Morten Dixen på 2617-5012 (eller personlig henvendelse i Jyllinge). Som vi siger “Intet er for småt, Og vi vil klare det skide godt”.

Nyt fra juniorklubben

Præsidiet har konstateret at der i den sidste måneds tid har været lidt afmatning i antallet af aktive på sekretariatet, det skyldes dog primært at landets handelsskoler har afsluttet deres sommerferie, og slået dørene op igen for de unge håbefulde handelsaspiranter – således også LH’s aktive.

I modsætning til mange af deres skolekammerater kan de dog ikke nøjes med en skole, men drøner i øjeblikket land og rige rundt for at besøge handelsskoleelever for at fortælle om elevdemokrati og LH’s fortræffeligheder.

Besøgsrunden, der nu ved at være slut har bragt LH’erne rundt på mere end 40 skoler, hvilket er flere end på lignende ture de sidste mange år.

I den sidste uge af september har man fra central side planlagt regionsmøder i alle regioner, så man sikre at de er startet op inden repræsentantskabsmøde i november.

Flere er dog selv startet op, blandt andet holder region 10 regionsweekend i weekenden den 23. – 25. september.

Gave fra LH’s Venner

Som omtalt i sidste nummer af nyhedsbrevet har LH’s Venner i år sponseret en række materialer til skoleopstarten. Det drejer sig om en folder og en plakat, der er blevet brugt på skolerne.

Kurser

Igen i år afholder LH en række kurser i løbet af efteråret. Der er allerede blevet afholdt det første kursus, et elevrådskursus på sekretariatet i Rådmandsgade

I den weekenden den 7. – 9. oktober, kalder LH igen til kursus, denne gang et såkaldt Multi Kursus, beståede af i alt 3 forskellige kurser.

Kurset bliver afholdt i Slagelse, og bliver indledt om fredagen med et bestyrelsesseminar, der bliver afholdt sammen med en række andre aktører på handelsskoleområdet.

Repræsentantskabsmødet

Efterårets komme, betyder også at vi nærmer os årets repræsentantskabsmøde. Årets møde foregår den 4. – 6. november i Horsens, hvor der jo også var repmøde i 98 og 2000, så det er efterhånden det sted, der har været repmøde flest gange, udover Skanderborg.

LH’s Venner hjælper naturligvis til med det praktiske både til repmødet og kurserne.

Flytning

Som nævnt i sidste nummer af Nyhedsbrevet går LH i flytteplaner, helt nøjagtigt et hus på Vibevej i København NV, hvor man vil flytte sammen med de andre elevorganisationer. Man vil dog få hvert sin etage.

Da man skal købe huset, venter man pt. på om Dansk Ungdoms Fællesråd vil give støtte, det forventes afklaret i løbet af et par måneder.

Hvis handlen falder på plads er de meningen at man skal flytte ind i maj næste år – efter i alt 22 år i Rådmandsgade. Vi glæder os både til udflytterfesten og indvielsesreceptionen.

På tur med juniorklubbens miniafdeling.

Juniorklubbens miniafdeling, nemlig folkeskoleelevernes organisation Danske Skoleelever (det tidligere DEO) holder også skoleopstart. De er draget rundt i 5 uger i en minibus, for at besøge skoler i det ganske land, dog i noget støre målestok end juniorklubben.

Da miniklubben ikke har ligeså gode Venner som juniorklubben, har præsidiet lovet at være chauffør på halvdelen af deres tur. Præsidenten og indtægtsadministratoren har haft fornøjelse at køre over 3.000 km igennem landet med 8 folkeskoleelever og en kanin (!) i bilen. Præsidenten beretter at de den ene dag nåede 17 skoler, hvis LH kunne holde samme tempo, kunne de nå alle landets handelsskoler på under en uge……

Kort nyt

¨Dan holt Jensen som igennem længere tid har været ansat ved Socialdemokraterne har været så heldig at blive optaget på Statskundskab. Selv om at dette studie vil kræve meget af ham, har han valgt at beholde sit job ved social demokraterne som et lille studiejob

Dan er dog ikke den eneste der er hoppet på studie bølgen igen. LH’s Venners sidste Netto bastion er også faldet da Lisbet Dinsen efter at have holdt skansen i 9 år, nu i stedet er startet på jura studiet i København.

Morten Dixen, Vennernes organisationssekretær, også kendt som dirigent føl/PG’er og meget andet, har valgt at tro på, at der er en fremtid inden for kiosk branchen.

Han har 1. august åbnet en 7-Eleven i Jyllinge, så kan man vist heller ikke komme længere ud på landet. Dog har flere bestyrelsesmedlemmer allerede været på visit får at studere nyerhvervelsen.

En anden god gammel ven, Niels Hildebrandt friede i juni måned under et besøg hos præsidenten på Sct. Thomas til sin kæreste Charlotte. Charlotte sagde ja og tak og det gentager hun forhåbenligt igen denne weekend hvor deres bryllup skal stå i Sorgenfri kirke. Et stort tillykke skal der lyde til jer begge.

Vennernes ærede præsident er STADIG arbejdsløs, så sidder I derude med et job, så ring til hende. PLEAS!!! Skriv til lhven@lhven.dk Tak.

Tidligere bestyrelsesmedlem og mange årrig LH Ven Peter Andersen, også kendt som Pandersen her flyttet på landet. Han har købt hus i Sengeløse, kæresten Henriette og sønnen Magnus følger med.

Og vi kan næsten blive ved – der sker simpelthen så meget med alle vores venner – og et tillykke til alle må næsten være på sin plads – så hermed TILLYKKE med bøger, biks, hus og kone – kort sagt tillykke til alle.

I fremtiden skal vi også nok holde jer alle ajour med hvad der sker af store ændringer i vennernes liv og levned.

I forbindelse med vores nye hjemmeside vil vi også gerne forsøge at integrere diverse begivenheder i der kommer, derfor vil vi her opfordre til at hvis man gerne vil vise sin kommende kone, sine nyfødte eller andet (du må godt sende et billede af din biks, Dixen !!) så send et billede med lidt tekst til lh-ven@lh.ven.dk så vil vi lægge det på vores billedarkiv så alle venner kan følge lidt bedre med.