Nyhedsbrev 2002

August 2002

LH’s VENners Nyhedsbrev.

August 2002
Nu er det atter tid til at høre lidt fra den seneste periode blandt dine bedste VENner.

Vi har siden sidst afholdt et friluftsmøde i fælledparken og spillet kroket i østre anlæg, senere på året skal vi til flere friluftskoncerter i både Skanderborg dyrehave og Ledreborg slotspark. Så det er ikke frisk luft VENnerne mangler.

Motion skotter det heller ikke på. Da vi i skrivende stund bære papkasser og køleskabe fra baghuset til LH’s nye fashionable adresse hos LH’s VENners længe ventet, nye og forbedret residens på Rådmandsgade 43.

De nye rammer giver nye muligheder.
Blandt andet har Vennerne nu langt mere plads og en flagstang at gøre godt med. Ungerne nyder også godt af de nye lokaler der er bedre indrettet og “lidt” pænere end de gamle rammer der efterhånden var slidt op. Det vil ny være muligt at arrivere til fest hos VENnerne uden at trække i Waders eller Galocher for at undgå at trække skidt med til festen, idet festlokalet (AKA mødelokalet) har separat indgang og ligger lige ved trappen og toilettet, der for øvrigt er dejligt stort og med brus.

Luft under vingerne.
Allerede i starten af maj (primo maj) var VENnerne værter for voldsomt mange vordende venner i Fælledparken. Godt 60.000 (+/- 23) mødte op til dette hyggelige arrangement med god stemning, godt humør, taler og øl, hvor vejret var på vores side og de autonome ikke var.

Deres forsøg på at indtage scenen blev tilbagevist, og ro og orden blev genoprettet af tilstedeværende VENner. (de autonome må da snart lære at de kommer ingen vegne uden et medlemskab af LH’s VENner. 50,- om året). God fremmøde blandt VENnerne og vi takker for hjælpen og glæder os til at se jer til julefrokst og første maj igen næste år.

Flyv fugl, flyv. Medens vi er i luften, vil det være rent dårskab ikke at nævne LH’s VENners 23. Konvent der traditionen tro fandt sted på TOGA. Fremmødet var godt både i kvalitet og kvantitet. Der var en god afstemning mellem “Nye” og “Gamle” VENner og deltagerne talte blandt andet hele to Præsidenter. Idet der ikke kun var Signe den 3. (Kairn Dinsen) men også Signe den 2. der underholdte med røverhistorier og usande anekdoter. Efter en meget spændende valg handling med kamp valg og, for første gang i historien, omvalg.

Da vi have fået sat de Amerikanske tælle maskiner fra Florida op, underholdte Signe den 2. med hans oplevelser igennem tiden og med støtte fra Digterklubben og det samlede danske spejderkorps (der arrangerede et lotteri så VENnernes Formel 1 klub nu har midler til at indkøbe nyt grej), lykkedes det at underholde deltagerne mens stemmetællerne stemte deres stemmebånd med lidt væske fra flasken og overvågede at tællemaskinen ikke snød og talte rigtigt. Resultatet blev, ikke overraskende, overraskende. Den nye bestyrelse ser ud som følger:

Karin Dinsen blev kåret som præsident mens Helene Jensen kunne nyde pøblens hyldest som Vicepræsident. Til at holde styr på pengene fik Hr. Per (Brixtofte) Loft Rasmussen en berusende opbakning (under forudsætning at han vil sponsorere en lille én). Til at holde rod i sagerne blev Hr. Peter Andersen (det lille nips) kåret som Organisationssekretær. Oven på denne hyldest parade fulgte en spændende valghandling der bød på næsten lige så mange kandidater til bestyrelsen som der var deltagere. De heldige der slap gennem nåle øjet, og kan kaldes bestyrelsesmedlem i Danmarks bedste VENnelaug, er Steen V. Jensen, Lisbet Dinsen, Allan Svendsen, Martin Jørgensen, Christian Høgh hø hø hø og David Troels Garby.

Efter Selve konventet drog vi i samlet flok til Østreanlæg via Springvandet i Kongens Have, hvor Bestyrelsesmedlem Martin Jørgensen viste at han har prioriteterne i orden da han fluks kastede sig efter øllen da han tabte både den og mobiltelefonen i vandet. Vi ser en glorværdig fremtid for ham i VENnerne.

I Østre Anlæg var der klassiske friluftsaktiviteter som kroket, teltslagning og øl.
Med så meget frisk luft bliver man sulten og denne sult blev, på fornem vis, stillet på en kendt mexicansk restaurant på Borgergade, hvor Vennerne hyggede sig med øl, spicy mad, drinks med paraplyer, safari og hinanden.

Ud på natten drog vi videre til The Globe i Nørregade hvor VENnerne indtog baren og de nærmere lokaler i hyggeligt lag. Fest, høj stemmeføring og øl herskede i timerne op til lukketid hvor næsten hele selskabet sluttede natten af med hinanden og øl på Rosie McGee’s. Vi er glade for jeres selskab og glæder os til at se jer igen, om ikke før så til næste år. Tak for god ro og ord… arhh, glem det.

En overskrift der Catcher.
I VENnernes Klubber sker der p.t. ikke en masse, men det kommer der til. Bowling starter sæsonen sidst (ultimo) August. Så det er med at få trænet bowling armen hvis der skal rettes op på sidste sæsons resultater. Hvis der ikke var nogle resultater sidste sæson var det nok fordi du ikke var med. Det skal rettes. Mød op og ha’ det sjov’ med VENnerne i DGI byen en gang om måneden. Nærmere tid og dato vil komme på VENnernes hjemmeside (WWW.LH-ven.dk).

Skal der ligges forsigtigt ud er det ikke tilrådeligt at møde op på restaurant Jaguaren på Holmbladsgade lørdag den 24/8 kl. 14.30, hvor dartklubben kaster med øl og drikker pile, men alle der har lyst at fremvise deres talent udi lemlæstelse af omkringstående eller, gud forbyde det, skiven, er velkommen til at kigge ind.

Som Tidligere beskrevet har Formel 1 klubben fået sponsoreret nyt grej og er ivrige efter at vise det frem, så hold øje med VENnernes hjemmeside(WWW.LH-ven.dk) for kommende arrangementer.

Der skal lyde en generel opfordring fra digterklubben om at skrive flere digte og tænke bedre og kærlige tanker i almindelighed.

Vi har en plan.
Allerede nu kan vi afsløre at der vil være mulighed for at nyde flere udendørs relateret aktiviteter i LH’s VENners regi. Der vil være mulighed for at lytte til musik flere steder i landet, først i Skanderborg og siden i Ledreborg slotspark hvor LH’s VENner igen i år skal pakke og uddele poser for DR (det er ikke det vi skal i Skanderborg!!!!) Poserne pakkes i ugerne 31 og 32, og alle er hjertelig velkommen til at kigge forbi. Nu vi er ved poserne. Hvad er 100 poser fra DR det samme som??? Svar: En snaps til julefrokosten den 27/12!!

Her i sommer varmen vælter det med gode tilbud, og VENnerne får da også deres del af gode opgaver. Vi skal til Karen Marie Olsens bryllup ( et stort TILLYKKE til både Karen Maren og Søren) hvor vi skal servere for gæsterne og derefter feste med dem.
Vi skal også hjælpe diverse cykelryttere med at finde vej til VM i bane cykling (det er bare ligefrem og til venstre – hele tiden) i Siemens arena i Ballerup til September.

Og så skal der laves mad til de håbefulde juniorer, der, efter Intro Intro (det er her vi skal kokkerer til dem) i Esbjerg , skal ud og hverve skoler, så vi kan få en masse nye VENner.

Som noget nyt undersøger vi “markedet” for at lave nogle aktiviteter hvor de gamle “gamle” LH’s VENner kunne mødes til lidt hygge evt. med eventuelle børn. Vi håber at kunne skrive meget mere om disse ideer næste gang LH’s VENners NYHEDSBREV udkommer.

Nu har de sat køleskabet til i forhuset og øllene er kolde så nu skal vi kontrollere at der ikke bliver dvælet for meget ved køleskabet. (.. er der nogen der har set oplukkeren….). Vi ønsker alle en fortsat god sommer med mange varme soltimer og VENlige mennesker.