Nyhedsbrev september 2001

Nyhedsbrev fra LH’s Venner

Så nærmer efterår og vinter sig med hastige skridt og det betyder selvfølgelig også endnu et nyhedsbrev fra LH’s venner. Meget er sket siden sidste nyhedsbrev der udkom i juni måned og derfor er der en masse at fortælle om det forløbne. Sommerferien har selvfølgelig ikke været helt død og derfor er der også en masse at fortælle om kommende aktiviteter.

I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om:

Reception i anledning af LH’s venners fødselsdag.
Vores hjemmeside
De mange klubber under LH’s venner og deres arrangementer
Juniorklubben og hvad de har brugt de sidste måneder på
Datoen for næste konvent og en masse andet…….

Til sagen….

Reception og fødselsdag

Sidste år afholdt vi en reception i anledning af LH’s venners 10 års jubilæum. Det viste sig at være en sådan succes at vi har valgt at gentage succesen, for man kan jo aldrig få for mange…. Derfor vil der den 9. november fra klokken 15.00 til 18.00 reception, hvor du er velkommen til at kigge forbi til en enkelt juleøl.

Der er mange gode grunde at holde reception:

• LH bliver 22 år
• LH’s Venner bliver 11 år om lørdagen (hvorfor vi naturligvis fortsætter festlighederne og fejre denne store begivenhed efter midnat.
• Julebryggen bliver frigivet denne dag.

Efter receptionen, fortsætter festlighederne naturligvis, og vi hiver hele barudstyret frem, så der er mulighed for at feste i vennernes lag hele natten (sidste år, tog de sidste hjem søndag eftermiddag!)

Hjemmesiden

Hvis du ikke allerede har været forbi vennernes hjemmeside for at se alle de gamle billeder der er blevet lagt op på hjemmesiden, så skynd dig ind og se dem. Vi har lagt billeder op helt tilbage fra 1981, så næsten alle kan se og huske, hvordan det gik til mens de var aktive i juniorklubben. Ydermere opdatere vi løbende hjemmesiden, så du kan se hvad der sker i juniorklubben tjek foreksempel billederne fra juniorklubbens demonstration.

Desuden arbejdes der i skrivende stund på et nyt layout til hjemmesiden og vi vender selvfølgelig tilbage når det er færdigt.

Hvis du ikke kender adressen, så er den www.lh-ven.dk

Der vil i løbet af efteråret komme flere gamle billeder på hjemmesiden, blandt andet fra arbejdsmøderne/landsmøderne/landskonferencerne tilbage i tiden.

Klubberne

Der er efterhånden rigtigt mange klubber i LH’s venner, her kan du se aktiviteterne i de kommende måneder:

Bowlingklubben:

Juniorklubben har udfordret LH’s venners bowlingklub til en duel i håb om at de vil have heldet med sig og slå os i bowling. Vi ved i LH’s venner selvfølgelig godt at dette ikke er tilfældet og aldrig nogen sinde kommer til at være tilfældet. Men gå ikke glip af den alligevel nervepirrende event: Mød op onsdag den 17. Oktober.

Efter en sommer pause er bowlingklubben nu klar til at tage fat på træningsaftenerne igen. Sædvanen tro bliver de afholdt i DGI byen (lige ved siden af hovedbanegården). Datoerne for træningsaftenerne er som følger:

Onsdag den 26/9 19 – 21
Onsdag den 17/10 19 – 21
Onsdag den 7/11 19 – 21
Onsdag den 5/12 19 – 21
Onsdag den 9/1 19 – 21
Onsdag den 13/2 19 – 21
Onsdag den 27/3 19 – 21
Onsdag den 17/4 19 – 21
Onsdag den 15/5 19 – 21

Kom og vær med til træningsaftenerne tilmeld dig til: Per loft Rasmussen på tlf: 20 32 94 49 eller Per@lh-ven.dk

Dart:

Dartklubben holder som sædvanlig til på Jaguaren på Holmbladsgade på Amager. Næste gang dartklubben mødes er lørdag den 29. september klokken 15.00, i anledningen af værtshuset fødselsdag, koster pilsnerne kun 10 kroner.

Du kan tilmelde dig til Peter Schumann, eller på lh-ven@lh-ven.dk

Formel 1 klubben

Præsidenten Karin Dinsen arbejder pt. på, det første arrangement i klubben, du kan følge med i udviklingen på hjemmesiden.

Konventet

Bestyrelsen har allerede nu fastlagt datoen for næste års konvent. Konventet, det 12. i rækker bliver afholdt søndag den 19. maj 2002 på Toga Vinstue i København.

Juniorklubben
Vores lille junior klub har som altid på dette tidspunkt travlt med efterårs aktiviteter og skoleopstart.

Skolen opstarten er som altid startet med intro-intro, som i år blev afholdt for 23. gang i træk, denne gang på Esbjerg Højskole under kyndig ledelse af Charlotte Fornø og Ronald Kofoed. I alt 12 unge håbefulde personer var igennem kurset, og er pt. i gang med at besøge landets handelsskoler, og sprede det glade budskab om LH.

Juniorklubben er også så småt begyndt at forberede årets højdepunkt, nemlig repræsentantskabsmødet, der er i år er blevet henlagt til Holstebro Handelsskole. Hvis du er interesseret i, at læse hvad der skal ske på årets møde, kan du allerede nu se første forhandlingsoplæg på juniorklubbens hjemmeside www.handelselever.dk

At handelsskolernes økonomi ikke er for god, er en kendt sag, og det er ikke blevet bedre i løbet af de sidste par år. For at gøre politikerne opmærksomme på denne problemstilling gik de danske handelsskoleelever i strejke tirsdag den 11. september, og holdte en række arrangementer landet over.

Blandt andet demonstreret næsten 10.000 handelsskoleelever fra cirka 35 skoler fra hele landet på Christiansborg Slotsplads, hvor blandt andet Brian Mikkelsen fra Det konservative Folkeparti talte, det var hans første demonstration nogensinde! Også formændene fra DSU og VU talte, sammen med en lang række repræsentanter fra handelsskoler rundt om i landet. Den danske verdens presse var naturligvis også mødt talstærkt op, og formand Dan skulle blandt andet have været i Deadline om aften, indtil at nogle kom til at flyve nogle fly ind i nogle bygningen i USA, og overtog medieopmærksomheden i nogle dage. LH’s Venner var dog som altid på pletten, og repræsenteret med næsten hele bestyrelsen, der blev blandt andet taget en del billeder, som du kan ses på www.lh-ven.dk

Af andet nyt fra Rådmandsgade, kan vi fortælle at DEO, som LH deler lokaler med har besluttet sig for at flytte, det får blandt andet den konsekvens for LH, at han har besluttet sig for at opsige lejemålet på 2. salen, og kun bo på 1. salen, så hvis du vil sige et sidste farvel til de gamle lokaler på 2. salen, så skal du gøre det inden nytår.