Nyhedsbrev 2000

April 2000

Nyhedsbrev

Så er det atter blevet tid til et nyhedsbrev fra Vennerne. Siden sidst er der som sædvanlig sket mange ting, som du vil kunne læse om her i nyhedsbrevet. Først og fremmest er det jo ved at være tid til det årlige konvent, denne gang nummer 10 i rækken. Juniorklubben har også lavet ting siden sidst, blandt andet har de holdt deres årlige landskonference, og ikke mindst så har ansat en ny sekretariatsleder, navnet kan du læse længere nede men vi kan allerede nu afsløre, at det er en god gammel Ven.

Alt dette og meget mere kan du læse mere om længere nede, så sæt dig ned i parken, eller ud i din have – hvis du har en med en kold et eller andet, og brug lidt tid på at læse det.

Konventet
Store Bededag – fredag den 19. Maj – er det tid til vennernes 10. Konvent og det skule jo være underligt, hvis Præsidenten ikke giver en lille en i anledning af det lille jubilæum!

Ligesom sidste år er det Toga Vinstue, der danner rammen om konventet, så mon ikke vi får et ligeså festligt konvent som sidste år. Du skulle allerede nu have fået en indbydelse, ellers skriv til lh-ven@lh-ven.dk eller ring til Per Loft på 39 29 88 88 (arb.) eller 33 31 72 78 (prv), så fikser vi det straks.

Når konventet er vel overstået, drager vi videre ud i det københavnske, hvor Charlotte Fornø og Malene Mikkelsen igen i år har planlagt byturen med både arrangement og efterfølgende middag – og så kan det jo være, at vi skal ud og have en lille en bagefter. Vi vil ikke afsløre her, hvad byturen går ud på, men vi lover, at det som altid bliver festligt.

Konventet er gratis at deltage i, mens den efterfølgende bytur koster 150 kroner. Husk at tilmelde til begge dele, du kan gøre det til lh-ven@lh-ven.dk, alternativt til et af de ovenstående telefonnummer.

Allerede nu har enkelte gode venner meddelt, at de syntes at de har gjort deres indsats i forhold til bestyrelsen, og derfor gerne vil overlade pladsen til andre Venner, der har mere tid til at gøre en indsats i bestyrelsen, så hvis du syntes at du har lidt tid tilovers, du gerne vil bruge på en god sag, så var det måske noget du skulle overveje…

En sidste ting i forbindelse med konventet er, at du sammen med dette nyhedsbrev også får regnskabet for 1999, gem det og tag det med på konventet (sammen med konventsoplægget), hvor Indtægtsadministratoren vil lave den sædvanlige grundige 2½ times gennemgang af det.

Juniorklubben
Der er også denne gang lidt nyt fra vores lille juniorafdeling. Siden sidst har de som nævnt både afholdt landskonference og ansat ny sekretariatsleder.

Juniorklubben er nu kommet halvvejs igennem repmøde-året (ret præcist) og hele forretnings¬udvalget sidder endnu på deres poster, om det er en ny tradition eller bare en smutter ved vi ikke, men det er ihverfald glædeligt, at halvdelen af dem ikke er smuttet allerede, sådan som det ellers næsten var en tradition for et par år siden.

Derudover kan vi da også berette, at de i weekenden den 7. – 9. April afholdte hele 2 kurser på handelsskolen i Ikast! Men nu er det ikke kun kurser der har været holdt for handelsskoleeleverne.

I weekenden den 10. – 12. Marts blev den årlige landskonference nemlig afholdt på Fredericia-Middelfart Handelsskole, under kyndig ledelse af Charlotte Fornø og Erling B. Jensen – ligesom der igen i år var en række Venner med over og hjælpe til med at lave mad, stå i baren, gøre rent og meget mere. Desværre var der ikke så mange deltagere, som der har været andre gange, men dem der var der var til gengæld meget aktive.

Det sidste vi har at berette fra juniorklubben er, at de har ansat en ny sekretariatsleder, efter Allan Sten Svendsen, der efter 2 års virke stopper den 31. maj, hvor hans kontrakt udløber.

Valget af ny sekretariatsleder faldt på Heidi Langhoff, der er tidligere regionsformand for Region 3, og LH-ven igennem mange år – desuden har Heidi stor erfaring som PG’er med mere fra en masse kurser og stormøder i LH igennem årene, så hun har holdt kontakten.

Heidi er 23 år, og oprindeligt fra Århus/Randers, hvor hun blev HH’er fra Vester Alle i Århus, dengang man stadig kunne det. Efter det flyttede hun til København, hvor hun er uddannet i rejsebranchen. Efter at have arbejdet i København i nogle år, har hun det sidste års tid været tilbage i Jylland, men nu er der altså retur til København, så hvis du kender nogen, der tilfældigvis har et værelse/lejlighed tilovers, vil Heidi nok være glad hvis du giver hende et ring på LH.

Heidi starter allerede onsdag den 3. maj, og mon ikke der også vil være mulighed for at sige tillykke til hende på konventet.

Pakker og atter pakker
Som mange Venner nok har bemærket har der i det sidste års tid været gang i pakkeriet i Rådmandsgade.

Danmark og for den sags skyld også Norge har åbenbart brug for et uendeligt antal pc-kørekort – og det er vi jo kun glade for, da vores arbejdsindsats selvfølgelig bliver belønnet med et støttebeløb til Vennerne!

Vi vil her benytte lejligheden til at takke alle dem der har givet en hånd!

Bowlingklubben
Vi nærmer os jo snart sommeren, og dermed er det også ved at være tid for sommerferie i bowling¬klubben, MEN inden da, er der lige et par enkelte gange tilbage. De sidste 2 spilledage inden sommerferien er:

Torsdag den 4. Maj
Onsdag den 14. Juni

Begge dage spiller vi fra klokken 19 – 21 i DGI-Byen. Det koster 100 kroner at deltage, og du skal huske at tilmelde dig til Per Loft senest dagen før.

1. maj
Traditionen tro er den 1. maj rammen om den store 1. maj fest i Fælledparken. Igen i år hjælper Vennerne til med opsynet i parken – i skrivende stund ved vi ikke hvordan dagen er gået, men meteorologerne har lovet 20 – 25 graders varme, så det bliver nok endnu en god dag i parken.

Vi skal da også lige her – i skrivende stund lidt på forhånd – sige tak til alle dem der hjalp til den dag.

DEO
Til slut skal vi også lige have et par ord med om vores sambo DEO, der siden sidst er blevet 15 år, og dermed næsten voksen! Fredag den 14. April var det nemlig 15 år siden at en række folk, der i blandt Dennis Lund og Mads Scheibel, stiftede DEO

Dagen blev naturligvis fejret med en stor reception på sekretariatet. Weekenden før receptionen afholdte DEO i øvrigt deres årlige kongres, hvor Maria Andersen gik af efter et år som formand, hun blev afløst af Thue Quist Thomasen – vi siger tillykke.