Bowlingklubben

Bowlingklubben, som er LH’s venners mest aktive, vil løbende ligge invitationer til bowlingaftner og resultater ud på denne side.

Har du lyst til at trille lidt kugler sammen nogle andre gode VENner, så er Vennernes bowlingklub lige noget for dig!

Klubben er åben for alle medlemmer af LH’s Venner og vi spiller cirka en gang om måneden i DGI Byen lige ved siden af hovedbanegården, hvor vi har en klubaftale. Vi har lagt os fast på at spille tirsdag eller onsdag fra klokken 19.00 – 21.00. Tilmeld dig træningsaftenerne her!

Der sættes ikke noget krav til talenter inden for bowling – hvis du er god til socialt samvær, er det også lige noget for dig. Det kan nemlig godt ske at klubbens medlemmer tager et lille evalueringsmøde på et listigt sted efter aftens hårde træning.

En gang om året bliver der afholdt LH’s Venners store bowling turnering, hvor der er mulighed for vise sine talenter og for at vinde store præmier.

Det koster ikke noget at være med i klubben, og prisen for 2 timer bowling er kun 120 kroner, der både dækker banen og klubudgifterne.

Til daglig spilles der ikke konkurrence, men bowling-klubben har en intern rangliste, så der er jo altid mulighed for at overhale nogle af de andre, hvis man spiller godt.

Efter opfordring fra Præsidenten er der blevet indført en rangliste i Vennernes bowling klub – her vil du løbende kunne se hvem der er bedst til at kaste med kuglerne