Nyhedsbrev 2007

November 2007

Velkommen til endnu et nyhedsbrev fra LH’s Venner. Vi ved at det har været ventet med længsel, så vi har gjort os gevaldigt umage. I dette nummer kan du bl.a. læse om præsidentens meget dramatiske exit, vicepræsidentens sidste ødelæggelse, dagbog fra juniorklubben og om de kommende arrangementer og begivenheder.

LH’s Venners Konvent
En ulykkelig hændelse indtraf ved dette års konvent.. Vores højtelskede og ærede præsident, Karin Dinsen, afgik ved døden.. Midtunder beretningen fik hun et ildebefindende – og kradsede a’! Dog havde præsidiet været forudseende og sørget for en passende borgerbuket til lejligheden.

• Præsident: Morten Dixen
• Vicepræsident: Kasper Kaufmann Jacobsen
• Indtægtsadministrator: Per Loft Rasmussen
• Organisationssekretær: Cecilie Rasmussen

Bestyrelse:
• Annette Svensson
• Karen Nilaus
• Katrine Stoica
• Heidi Rosenkilde
• Bodil Vang Jensen
• Josefine Bang

Her måtte Karen sande at hvis man skal være en sand stemmesluger, skal man være lidt mystisk og lade være med at dukke op, ligesom Annette

Efter det spændende-spændende valg, hvor Mette Hartmeyer efterfølgende udbrød; “Hvor er det rart at se noget ligestilling i Vennernes bestyrelse!” – Eh, ja.. – var der arrangeret tur til Christiania. Traditionen tro skulle vicepræsidenten slå noget ihjel (I husker sikkert havenissen der måtte lade livet i vicepræsidentens iver efter en minigolfsejr sidste år), i år gik det udover en træskulptur som nogle fyre havde brugt fire måneder på at lave. Den fik et velanrettet karatespark af vores kære Kaufmann, og så var den ikk’ længere. Præsidenten gjorde sit for at glatte tingene ud, og tilbød fyrene en 200-kroneseddel for svie og smerte, og så var Vennerne ellers hurtigt ude af vagten!

Julebingo
Julen sig nærmer, og det vil LH’s Venner jo heller ikke lade gå ubemærket hen! Derfor afholder vi d. 29. november JULEbingo på Toga Vinstue. Og det er selvfølgelig med alt hvad dertil hører med julepræmier, Von Osten og godt samvær 🙂
Som sagt;

    Julebingo, torsdag d. 29. november, kl. 19.00 på Toga Vinstue

.
Medbring godt humør, og gerne andre gode venner som endnu ikke er blevet introduceret til Vennerne..

VM i Bowling
Vennernes Mesterskaber i Bowling afholdes d. 12. december i DGI-byen. Bowling-klubben har ikke været lige aktiv hele året, men dét skal ikke afholde os fra at holde den afgørende bowlingturnering – selvfølgelig med en eftertragtet præmie på højkant! Derfor opfordres alle til at gå i skarp træning og melde sig til arrangementet hurtigst muligt! Tilmelding foregår til Per Loft på 20 32 94 49 eller mail per@lh-ven.dk senest torsdag d. 6. december.
Som sagt;

    VM i Bowling, onsdag d. 12. december i DGI-byen kl. 19.00

Jesus
Karin Dinsen (ex-præsident) lovede jo højt og helligt lige inden hun kradsede af, at hun nok skulle sørge for at skrive et brev til vores nye sponsorbarn; Jesus. Selvom man i princippet er afgået ved døden, skal man jo stadig holde sine løfter, og det har Karin gjort. Brevet i sin fulde længde kan ses på debatten, men her er et lille uddrag;
“It (Konventet, red.) was in many ways a very nice – and very fun – day. I held a speech and promised the members that I would write a letter to you and tell you a little bit about our organization and our members – in return they collected some money as a gift to you and your family. They all wanted me to say hello to you and to send their regards to your family as well.”
Vi håber at vi snart hører fra vores lille sponsorbarn, så vi kan fortælle jer alle hvordan kære Jesus har det 🙂

Hvor har Vennerne stjålet penge henne siden sidst?
1. maj
Jep, igen var Vennerne på pletten og klar til at hoppe i selvlysende veste og sprøde walkie-talkies! Ansvarlige Hr. Loft meldte om en stille og rolig dag.. Dog lyder rygtet, at Per Loft fik overdraget nøglen til ølkammeret den dag, så helt stille og roligt har det jo nok ikke været 🙂
Jokums fødselsdag
En fantastisk fødselsdag, hvor Vennerne fik gjort så godt reklame for sig selv, at de fik endnu en aftale i hus, nemlig Jokums mors fødselsdag.
Lisbeths 60års (Jokum og Christians mor)
Her blev Vennernes musikalske evner sat på en prøve. Lisbeth viste sig, at være meget engageret indenfor højskolekulturen, og ligeledes hendes omgangskreds. Derfor blev det til adskillige timers højskolesange og fløjtespil, hvilket de gæve svende Dixen, Loft og Steen ikke var så vant til. Loft og Steen fortrak sig til køkkenet, til opvasken, mens Dixen holdt stand i baren.
Signe Andersens fødselsdag
Loft, Steen, Karen og Karin havde velvilligt stillet op til denne tjans som indebar lidt mere fancy betjening i form af fadservering (ja, altså, mad på fade.. Ikke “fad” som i fadøl, dén disciplin er vi velbevandret i – nærmest prof) og lignende. Dette havde Karen og Karin gode-gode evner indenfor, så de kørte med klatten, og fødselaren var eftersigende glad og tilfreds.

Alt-i-alt har Vennerne siden sidst skovlet en masse penge sammen, men vi er altid ude efter flere – derfor husk, Vennerne står aldrig stille og vi er altid klar til hjælpe til, for et par håndører. Så har du et arrangement der godt kunne bruge et fadølsanlæg eller nogle dygtige serveringsfolk, så kontakt præsidenten, Morten Dixen på 2788 7700.
“Intet er for småt, og vi vil klare det skide godt!”

Sladder
• Peter Andersen har fået en unge!
Babyen er et velskabt pigebarn og har fået navnet Sophie. Af de mere tørre facts blev vidunderet født den 20/8, var 52 cm og vejede 3124 gram. – Stooort tillykke skal lyde herfra!

Kaufmann har friet og skal giftes d. 23. august!
Ja, sgu! Vores helt egen vicepræsident har været nede og få et beskidt knæ, og har spurgt sin underskønne kæreste, Mette, om hun ville følges med ham på livets lange, snoede vej – og pigen sagde sgu JA!
Datoen er sat til lørdag d. 23. august 2008, kl. 12.30 i Lyngby Kirke, og Kaufmann har været så letsindig, at invitere os alle med – så lad os da se at komme af sted!
Vi håber i hvert fald alle, at I får en fantastisk dag, et flot bryllup og alt hvad dertil hører – Tillykke!

Seriøs sladder
Af den mere seriøse sladder, kan nævnes, at Daniella er stoppet som ungdomskonsulent i HK. – Hun er rykket ind på Sygeplejerskolen, hvor vi er helt overbeviste om at hun også vil ku slukke et par ildebrande og redde unge og voksne
Matias Bredde (gammel DEO’er og formand for EEO) er lige blevet ansat som ungdomskonsulent i LO – Tillykke med det! – Og dermed også et farvel til Torben..
Vi håber at samarbejdet vil fortsætte i samme gode stil med Matias bag roret.

Ungerne
Juniorklubben, Landssammenslutning af Handelsskoleelever har valgt at ændre på deres struktur, dels foranlediget af sekretariatsleder Shawn Kellys optagelse på statskundskab.
Shawn stilling har fået navnet sekretariatschef, derudover er Kristian Bernth ansat som regionskonsulent og der har været planer om at ansætte en kampagneleder – hvor fremskredne de planer er, vides dog ikke.

Igen i år har der været intro-intro-kampagne, hvor Vennerne igen stillede med de kræfter der var til rådighed.

D. 26.-28. oktober var der igen stormøde. I år afholdtes det i Ishøj, hvor Vennerne stod klar med assistance. Fuldstændig eksklusivt bringer vi her Præsidentens Dagbog fra weekenden.

Kort fortalt, så startede vi allerede torsdag med at få købt ind til den store weekend – eller det gjorde vores allesammens perker (Shawn) og Loft. Dette forløb udmærket.
Senere torsdag aften ankom undertegnede sammen med den nye Præsidentfrue (Natascha Dixen). Derefter gik det ellers løs hele aftenen og natten med at stege burger i et køkken hvor der ingen udsugning var! Ja, det var jo kun 320 bøffer – det lugter jo ikke særligt meget.
I løbet af denne aften fik vi tre, Loft, fruen og jeg drukket en kasse bajer og 1 flaske portvin (nationaldrikken i et Venner-køkken).

Allerede kl. 14:00 fredag ankom deltagerne til skolen, hvilket jo var meget spændende, da der jo skulle komme 150 personer! Ja, alle de store tv stationer var der; TV2 News, DR2, TV3, TOP MODELS osv. Det var jo noget af en oplevelse.. eller.. det kunne det have blevet, for jeg tror der var nogle rumvæsen der havde tryllet de sidste 70 deltager væk, for de var der i hvert fald ikke kl. 14:00.
Nu til det spændende; KØKKENET. Fru Dixen, Stoica, Loft og jeg var gået i gang med aftensmaden, hvilket var let, da den var lavet torsdag aften. Vi brugte i stedet tiden til noget vin, øl og 2 flasker portvin. Derefter ankom Steen og så drak vi nogle flere øl.
Men, men, men, vores højtærede bestyrelsesmedlemmer Josefine og Bodil kom også for at se hvor sjovt et stormøde kunne være, så dem sendte vi i baren hele fredagen. Kunne dog ikke rigtigt finde dem af og til…
Mere husker jeg ikke fra denne dag.

Lørdag, starter som en lørdag skal starte, med morgenvækning kl. 07:00 – det siger jeg så aldrig ja til igen, det er jo umenneskeligt, men sjovt! 🙂
Derefter en god kold bajer. Morgenmaden blev lavet og dagens indkøb blev foretaget af Loft og Steen V. Meget godt gået uden en indkøbsseddel, den havde jeg jo nemlig glemt hjemme. De sidste tre år har vi haft indkøbssedler med, og på en eller anden måde er det altid lykkedes Loft at få købt et eller andet for meget eller for lidt. Men denne gang var der ikke for meget eller for lidt, eller noget der var købt forkert, så vi kører det på samme måde næste år.
Aftenen gik, gæsterne fik god mad, PG’erne fik som sædvanligt heller ikke noget mad, det måtte vente til søndag. Men så fik vi til gengæld nogle bajer.
Men nu var det jo køkkenfolkenes tur til at slappe lidt af, for Josefine og Bodil havde jo sagt ja til at stå lidt i bar, og de ville også gerne lukke den – ingen problem. MEN, MEN, MEN, MEN! Hvor var de…? NÅ JA, de var taget hjem! Meget har vi oplevet, men magen til frækhed, har vi aldrig oplevet, og de gav ikke engang en farvelbajer, så de skylder i hvert fald en kvajebajer… ej, vent.. 100 kvajebajere må det være!
Det blev nat, vi stillede urene 1 time tilbage, det kunne ingen finde ud af, så dem der ikke sov, de brækkede sig. Dem der ikke brækkede sig, drak flere shots fra Shawn Kellys fantastiske bar, hvorefter de så brækkede sig.
Nat Nat.

Søndag blev al mad fra hele weekenden blev serveret. Ja, de kan lige så godt lære det; Spiser de ikke op, så får de det bare igen, spiser de heller ikke op der, får de det bare igen næste dag osv., osv.
Kl. blev 20:00 og vi var klar til at forlade skolen igen, og endnu en weekend var slut.

Fra Vennernes Bestyrelse skal afsluttende lyde et
GLÆDELIGT JUL og et GODT TUB’ÅR 🙂