Archive for december, 2011

Indkaldelse til ekstraordinært konvent

mandag, 26. december 2011

Jf. LHs Venners vedtægter § 8 indkalder en samlet bestyrelse hermed til ekstraordinært konvent med forslaget om opløsning, jf. § 13.

Lørdag d. 4. februar 2012, kl. 14 afholdes konventet på Tietgenskolen i Odense (samme sted som LHs lederkursus), hvor vi håber at så mange af jer som muligt vil deltage for at afslutte LHs Venner på bedste vis.

I kan finde den fulde indkaldelse på her.

Det er selvfølgelig med stort vemod, at vi i bestyrelsen indstiller til vores forenings opløsning, men vi er blevet enige om at stoppe mens legen er god. Mht. fremtiden er vi velvidende om, at mange fortsat gerne vil hjælpe til ved LHs arrangementer, og LH også fortsat ønsker denne hjælp – derfor vil hjælpen også fortsætte, blot koordineret via facebook og derfor uden regnskab, medlemsmøder osv.

Rent praktisk, vil tilmelding ske via eventet på facebook og alternativt til lh-ven@lh-ven.dk, og bedes være meldt ud inden d. 1. februar 2012. Mht. refundering af togbilletter vil det blive meldt ud hurtigst muligt i hvor stort et omfang LHs Venner kan bidrage og hvordan det skal ordnes rent praktisk.

Hvorvidt der skal se noget efter konventet bliver meldt ud, når vi nærmer os, men det er sikkert at et efterfølgende arrangement vil være rent brugerbetalt.

Vi håber, at se jer alle sammen!

Med venlig hilsen,
Cecilie Rasmussen
Vicepræsident for LHs Venner