Archive for marts, 2007

Så skal kugler trille og keglerne vælte

lørdag, 24. marts 2007

Så er det ved at være tid til næste bowling aften, denne gang bliver det tirsdag den 27/3 klokken 20 – 22 i DGI-byen (bemærk tidspunktet).

Tilmelding som sædvanlig til Per Loft hurtigst muligt!

Se hvordan ranglisten og alle de øvrige statistikker ser ud efter sidste træningsaften!

Åbent hus

mandag, 19. marts 2007

Som nævnt i LH’s Venners nyhedsbrev holder LH’s Venner åbent hus på fredag den 23. marts fra klokken 15 – 18.

Grunden er at mange gode Venner fik indbydelsen til receptionen i november for sent, og derfor ikke nåede ud for at se LH’s Venner og Juniorklubbens nye hus på Vibevej 31 i nordvest.

Derfor har bestyrelsens besluttet at invitere til åbent hus så alle der ikke har set det endnu kan komme forbi til en tør øl eller en vand. Hvis du har set huset før, men bare gerne vil hilse på Vennerne er du naturligvis også meget velkommen.

Med venlig hilsen

LH’s Venner

Hvis du ikke har fået LH’s Venners nyhedsbrev, er det nok fordi vi enten ikke har din adresse, eller du ikke har fået betalt kontingent til LH’s Venner. Det første kan du klare på lh-ven@lh-ven.dk og det sidste på vores konto i AL reg 5322 konto 06 63 305

G-punkt er her!

søndag, 11. marts 2007

Og med tiden følger mange de af de aviser, som er blevet udgivet i løbet af LH’s stormøder igennem tiden. Lige nu kan du se den helt nye udgave af G-punkt. Den er faktisk så ny, at den først blev lavet efter mødets afslutning…. Læs mere her