Archive for februar, 2012

Indkaldelse til det andet ekstraordinære konvent

fredag, 17. februar 2012

Jf. LHs Venners vedtægter § 8 indkalder en samlet bestyrelse hermed til ekstraordinært konvent med forslaget om opløsning, jf. § 13.

Fredag d. 30 marts 2012, kl. 20 afholdes konventet på Restaurant Klubben, Enghavevej 4, 1674 København V, hvor vi håber at så mange af jer som muligt vil deltage for at afslutte LHs Venner på bedste vis.

I kan finde den fulde indkaldelse på her.

Det er selvfølgelig med stort vemod, at vi i bestyrelsen indstiller til vores forenings opløsning, men vi er blevet enige om at stoppe mens legen er god. Mht. fremtiden er vi velvidende om, at mange fortsat gerne vil hjælpe til ved LHs arrangementer, og LH også fortsat ønsker denne hjælp – derfor vil hjælpen også fortsætte, blot koordineret via facebook og derfor uden regnskab, medlemsmøder osv.

Rent praktisk, vil tilmelding ske via eventet på facebook og alternativt til lh-ven@lh-ven.dk, og bedes være meldt ud inden d. 15. Marts 2012. Mht. refundering af togbilletter er det desværre ikke muligt for LH`s Venner at bidrage økonomisk.

Planen er, at der vil blive spisning på Klubben før konventet og mulighed for at drikke et par øl i gode venners lag efter konventet. Mere herom inden længe.

Vi håber, at se jer alle sammen!

Med venlig hilsen,
Cecilie Rasmussen
Vicepræsident for LHs Venner

Referat fra Ekstraordinært Konvent, lørdag d. 4 februar 2012

onsdag, 15. februar 2012

Beslutningen om vedtagelse af LHs Venners opløsning blev taget på det ekstraordinære konvent d. 4. februar 2012 med stemmerne 9 for forslaget og 2 blanke stemmer.

Referatet kan læses her